ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ - GIN

G VINE

Καινοτόμο προϊόν από τη Γαλλία το οποίο παράγεται από την εκχύλιση των ανθέων του αμπελιού τα οποία μαζί με ακόμα 9 βότανα μεταξύ των πιπερόριζα, κάρδαμο, γλυκόριζα, κόλιανδρο, μοσχοκάρυδο, μοσχολέμονο κ.α. κάνουν αυτό το προϊόν ιδιαίτερο.

MARTIN MILLER'S

Οι άνθρωποι του Martin Miller's δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε απόσταξη. Επιλέγουν προσεκτικά όλα τα συστατικά του Gin, τα οποία προέρχονται από διαφορετικές περιοχές του κόσμου συμπεριλαμβανομένου και του νερού που έρχεται από τους παγετώνες της Ισλανδίας και που η αγνότητα και η καθαρότητα του βοηθούν στην απόλυτη έκφραση των αρωμάτων.

HENDRICKS

Η απόσταξη του Hendrick's γίνεται σε μικρές ποσότητες και αφορά στην ανάμιξη δύο αποσταγμάτων από δύο διαφορετικούς και σπάνιους άμβυκες. Η πρωτοτυπία του μίγματος έγκειται στη χρήση του βουλγαρικού τριαντάφυλλου και του αγγουριού.

BEEFEATER

Παράγεται από ένα πλούσιο μίγμα αρωματικών φυτών (γιουνίπερο, αμύγδαλα, κόλιανδρο, αγγελική, ρίζες ορχιδέας, γλυκόριζα και φλούδα εσπεριδοειδών) μετά από 24ωρη εκχύλιση τους και στη συνέχεια απόσταξη του μίγματος.