ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ - ΟΥΙΣΚΙ

GLENMORRANGIE 10YEARS OLD

Eίναι ένα single malt whisky, κομψό και ανθώδες. Ντελικάτο με αργή και μακρά ωρίμανση.

GLENMORRANGIE NECTAR D'OR

Είναι ένα single malt whisky, που παλαιώνει για τουλάχιστον 10 χρόνια σε βαρέλια από bourbon και στη συνέχεια σε βαρέλια από sauternes.

GLENMORRANGIE 18 YEARS OLD

Είναι ένα malt whisky, που παλαιώνει για 15 χρόνια σε βαρέλια από bourbon και στη συνέχεια σε βαρέλια από ισπανικό sherry oloroso.

GLENMORRANGIE 25YEARS OLD

Είναι ένα ιδιαιτέρως σπάνιο single malt whisky, με γεμάτη γεύση για ανθρώπους που ξέρουν πάντα την κατάλληλη στιγμή για να το καταναλώσουν.

JOHNNIE WALKER

Πέντε μοναδικά blend- Red, black, green, gold & blue label- το καθένα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, το δικό του παρελθόν και τη δική του ιστορία.

CHIVAS REGAL

Πρόκειται για blended ουίσκι, από το 12 ετών έως το 25 ετών διακρίνονται για τον πολύπλοκο φρουτώδη χαρακτήρα κα τη στρογγυλή γεύση.

LAGAVULIN

Σε μια γκάμα από διαφορετικά προϊόντα 16 ετών, 12 ετών είναι ένα δυνατό ουίσκι με καπνιστή μύτη και ελαφριά γλυκύτητα, αλμυρή γεύση .

GLENFIDDICH

Ένα malt whisky που συνδυάζει το φρουτώδες άρωμα του αχλαδιού με την κομψότητα του ξύλου.

ARDBEG UIGEADAIL

Παλαιώνει σε βαρέλια από bourbon και sherry απ' όπου άλλωστε αντλεί και την επιτυχία του.

GLENLIVET

Μια γκάμα προϊόντων στα οποία κυριαρχούν τα αρώματα ανθέων και φρούτων που όσο περισσότερο παλαιώνουν μετατρέπονται σε αρώματα βανίλιας και μελιού. Στόμα ισορροπημένο και πλούσιο με επίγευση που διαρκεί.

OBAN 14 YEARS OLD

Φρουτώδης μύτη και πικάντικο στόμα με μια ξηρή καπνιστή επίγευση.

JACK DANIEL'S SILVER SELECT

Προέρχεται από ένα και μόνο βαρέλι. Η επιλογή των βαρελιών είναι αυστηρή, παλαιώνουν απομονωμένα σε κατάλληλο χώρο με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν το ιδιαίτερο χρώμα και τα αρώματα τους.

HAIG

Ένα blended ουίσκι από malt ουίσκι συμπεριλαμβανομένου και των Glenkinchie και Linkwood single malts. Ελαφρύ με ενδιαφέρουσα δομή.

CARDHU

Ένα ουίσκι με καθαρή και ζεστή γεύση το οποίο χαρακτηρίζεται και ως μεταξένιο.

FAMOUS GROUSE

Blended ουίσκι με πολύ απαλή γεύση. Αρώματα φρούτων (εσπεριδοειδών), αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών συνθέτουν τον χαρακτήρα του.

JAMESON

Από τα διασημότερα ουίσκι το οποίο έρχεται από την Ιρλανδία σε μια γκάμα προϊόντων διαφορετικής παλαίωσης.