ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ - ΤΕΚΙΛΑ

CORRALEJO

Η χασιέντα Corralejo παράγει διαφορετικούς τύπους τεκίλας αναλόγως της μεθόδου απόσταξης και παλαίωσης.

CORRALEJO BIANCO

Δεν έχει υποστεί καμιά παλαίωση και εγκλείει πραγματικά τον αληθινό χαρακτήρα του φυτού της αγαύης από το οποίο φτιάχνονται όλες οι τεκίλες.

CORRALEJO REPOSADO

Η τεκίλα reposado παλαιώνει για 4 μήνες σε βαρέλια 3 διαφορετικών τύπων, σε γαλλική δρυ, αμερικανική δρυ και λευκή δρυ. Αυτός ο τύπος παλαίωσης επηρεάζει πραγματικά το αποτέλεσμα.

CORRALEJO ANEJO

Αποτελεί το πιο ιδιαίτερο προϊόν του οίκου Corralejo, παλαιώνει για 12 μήνες σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια τα οποία προσφέρουν στην τεκίλα και το χαρακτήρα καπνιστού.

CORRALEJO TRIPLE DISTILADO

H ιδιαιτερότητα της έγκειται στην τριπλή της απόσταξη.

OLMECA TEZON REPOSADO

Ο φυσικός χαρακτήρας της οφείλεται στην παλαίωση της που γίνεται σε ξεχωριστό κτίριο στην εξοχή κάτω από μη ελεγχόμενες συνθήκες. Παλαιώνει για 8-10 μήνες σε βαρέλια από bourbon.