Συχνές Ερωτήσεις

Πως γίνομαι μέλος;
Πολύ απλά! Επισκεφθείτε το κατάστημά μας, ζητήστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και καλωσήρθατε στο Cellar Door! Μαζί με την κάρτα σας, θα πάρετε και τον αναλυτικό κατάλογο εξαργυρώσεων.

Πως συλλέγω πόντους;
Με κάθε αγορά σας στο κατάστημα, κερδίζετε πόντους. Σας προσφέρουμε ένα (1) πόντο για κάθε ένα (1) Ευρώ αγορών! Οι 50 πρώτοι πόντοι είναι ένα μόνο από τα δώρα του club για εσάς.

Πως εξαργυρώνω τους πόντους μου;
Απλά και εύκολα. Μαζί με την κάρτα σας, θα πάρετε έναν αναλυτικό κατάλογο εξαργυρώσεων με όλα τα προτεινόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Συμπληρωματικά, θα λαμβάνετε τακτικά ενημερώσεις και στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση για όλες τις νέες μας προσφορές. Μπορείτε βέβαια να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα μας www.oinoteka.gr για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες μας εκπλήξεις!!!

Οι πόντοι μου λήγουν και πότε;
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που κερδίσατε από την έκδοση της κάρτας σας μέσα σε ένα έτος, ενώ οι πόντοι που συλλέγετε από τις αγορές σας έχουν διάρκεια ισχύος δύο έτη. Στο χρόνο αυτό, θα έχετε σίγουρα την ευκαιρία να επιλέξετε πολλές και ενδιαφέρουσες προσφορές εξαργύρωσης πόντων στο κατάστημά μας.

Πως θα γνωρίζω πόσους πόντους διαθέτω;
Κάθε φορά που θα επισκέπτεστε το κατάστημά μας, θα σας ενημερώνουμε για τους πόντους που έχετε συλλέξει. Επίσης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά στο 2810.282800 προκειμένου να σας ενημερώσουμε άμεσα για τους πόντους που διαθέτετε.

Πως θα μαθαίνω για τις προσφορές που με αφορούν;
Αρχικά από τον κατάλογο εξαργυρώσεων που θα λάβετε μαζί με την κάρτα σας, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος και στην ιστοσελίδα μας www.oinoteka.gr. Θα σας αποστέλλουμε όμως και τακτική ενημέρωση για τις νέες προσφορές μας ενώ μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να μάθετε άμεσα τις ισχύουσες προσφορές.