ΚΑΦΕΣ - ATTIBASSI

ATTIBASSI ESPRESSO ITALIANO CREMA D'ORO

Ένα εξαιρετικά ισορροπημένο μείγμα από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ. Οι κόκκοι Arabica από τη Βραζιλία προσφέρουν μία γλυκιά και πλούσια γεύση ενώ οι κόκκοι από την Κεντρική Αμερική και την Αιθιοπία την εμπλουτίζουν με λουλουδάτες και αρωματικές νότες . Τέλος μικρές ποσότητες από επιλεγμένους κόκκους Robusta ολοκληρώνουν ιδανικά το μείγμα με <<σώμα>>. Αυτά τα χαρακτηριστικά τονίζονται με επιδέξιο ,αργό , σταδιακό ψήσιμο δημιουργώντας έτσι έναν καφέ που αρμόζει σε ειδικούς.

ATTIBASSI ESPRESSO TABLETS

Εύκολες στη χρήση , οι ατομικές μερίδες (ταμπλέτες) Attibassi Espresso Italiano είναι η τέλεια μέθοδος για να απολαμβάνετε έναν ευχάριστο και γευστικότατο εσπρέσσο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Κάθε μία ταμπλέτα είναι ατομικά συσκευασμένη σε ερμητικά σφραγισμένο περιβάλλον και εγγυάται καιμάκι το οποίο κρατά για αρκετή ώρα και ένα τέλειο συνδυασμό χρώματος και γεύσης σε κάθε φλυτζάνι.

ATTIBASSI ESPRESSO

Ο Attibassi Espresso Italiano αλεσμένος είναι το τέλειο μείγμα για κάθε ώρα της ημέρας. Εχει επιτευχθεί με τον επειδέξιο συνδυασμό σπάνιων κόκκων Robusta από την Ινδία, την Αφρική και την ¶πω Ανατολή και τους καλύτερους κόκκους Arabica από τα οροπέδια της Βραζιλίας, το αποτέλεσμα είναι ένας καφές με πλούσιο άρωμα και εξαιρετικά γεμάτη γεύση και <<σώμα>>.

ATTIBASSI FILTER

Ο καφές φίλτρου Attibassi είναι ένα ισσοροπημένο ρόφημα το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα από λαούς με πολύχρονη παράδοση σε αυτού του είδους τα ροφήματα. Με το έντονο άρωμα του, την ήπια οξύτητα του και το ανάλαφρο <<σώμα>> του, είναι η καλύτερη επιλογή για ένα τέλειο ρόφημα.

ATTIBASSI DECAFFEINATO

Ο Attibassi Espresso Italiano decaffeinated είναι ένας υπέροχος ντεκαφεϊνέ καφές ο οποίος χάρις στην προσεκτική διαλογή των ποικιλιών καφέ που χρησιμοποιούνται και το ανεπαίσθητα δυνατό καβούρδισμα, διατηρεί όλο το άρωμα και την γεύση του κλασσικού καφέ. Όπως επιβάλλεται από τους Ιταλικούς κανονισμούς, το μείγμα αυτό δεν περιέχει παραπάνω από 0,1% καφεΐνη ανά φλυτζάνι.

  • Σοκολάτα Ρόφημα
  • Τσάι
  • Σιρόπια σε ποικιλία γεύσεων για τον Καφέ και τη σοκολάτα
  • Καθώς και μηχανές καφέ για οικιακή και επαγγελματική χρήση