DINAPOJA

DINAPOJA - Rόδι-Tσίλι

Το λικέρ ρόδι- τσίλι είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός λεπτής πικάντικης γεύσης και φρούτου. Το ρόδι καταπολεμά την υπέρταση, είναι αφροδισιακό και αντικαρκινικό. Το τσίλι είναι αντικαταθλιπτικό και διεγερτικό για ολόκληρο το σώμα.

DINAPOJA - Φασκόμηλο

Το λικέρ φασκόμηλο, είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός θεραπευτικών βοτάνων, που για πολλά χρόνια θεωρούνταν, αμιγώς, φάρμακο. Πίνεται ως χωνευτικό, μετά το φαγητό ή σε ζεστό τσάι. Στη μαγειρική, χρησιμοποιείται σε σάλτσες που συνοδεύουν το χοιρινό.

DINAPOJA - Πορτοκάλι

Το λικέρ πορτοκάλι είναι ένας εξισορροπημένος συνδυασμός των ήπιων όπως και των έντονων αρωμάτων του πορτοκαλιού, νεραντζιού, λεμονιού, μανταρινιού και γκρέιπφρουτ. Το νεράντζι και το πορτοκάλι ηρεμούν το στομάχι και καταπολεμούν την ανορεξία.

DINAPOJA - Ελιά

Το λικέρ ελιά περιέχει καρπούς ελιάς, φύλλα ελιάς, βότανα και άνθη και αυτά τα συστατικά είναι που καθορίζουν την γεύση και τον Κρητικό χαρακτήρα του. Έχει την τυπική αλλά ελαφρά πικρή γεύση ενός χωνευτικού bitter.

DINAPOJA - Εσπεριδοειδή-Tσίλι

Το λικέρ εσπεριδοειδή- τσίλι είναι, χάρη στα άφθονα αιθέρια έλαια που περιέχουν τα εσπεριδοειδή, εξαιρετικά αρωματικό. Περιέχει μελισσόχορτο που θεωρείται χαλαρωτικό και αντικαταθλιπτικό, ενώ το τσίλι είναι αντικαταθλιπτικό και διεγερτικό για ολόκληρο το σώμα.

DINAPOJA - Αρμπαρόριζα

Το λικέρ αρμπαρόριζα έχει την ιδιαίτερη γεύση της αρμπαρόριζας. Ωστόσο, λουίζα, μελισσόχορτο και τριαντάφυλλο συμπληρώνουν τη γεύση. Η λουίζα, το μελισσόχορτο και το τριαντάφυλλο έχουν ηρεμιστικές ιδιότητες και ευεργετική δράση στα νεύρα και το άγχος.

DINAPOJA - Μύρτο

Το λικέρ Μύρτο είναι ένα βελούδινο λικέρ με έντονο άρωμα, με δυναμωτικές και χωνευτικές ιδιότητες. Το μύρτο είναι ένα άγριο φυτό της Μεσογείου. Στην αρχαιότητα παρασκεύαζαν με μύρτα ένα αρωματικό κρασί, καθώς και αρωματικό λάδι.

DINAPOJA - Μέλι

Το λικέρ αυτό μοσχοβολά και έχει έντονα τη γεύση μελιού. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται άνθη, μέλι άριστης ποιότητας, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την μελιστάλαχτη υφή του. Το χρυσαφί του χρώμα και το μέλι στην ετικέτα, καταδεικνύουν το άριστης ποιότητας μέλι, που είναι η βάση σε αυτό το λικέρ.

DINAPOJA - Αρμπαρόριζα

Το σιρόπι Αρμπαρόριζα, φέρνει έναν δροσιστικό αέρα κήπου στο ποτήρι. Η αρμπαρόριζα, έχει σωματική και πνευματική επίδραση, τονώνει την πνευματική λειτουργία και το νευρικό σύστημα, είναι αντιβακτηριακή, καταπραϋντική, ανακουφίζει από τις ημικρανίες και μειώνει την χοληστερόλη.

DINAPOJA - Μέντα-Λουίζα

Χαρακτηριστικό για την φρέσκια μέντα, είναι η έντονη αρωματική νότα. Με την φρέσκια γεύση της μενθόλης το σιρόπι αυτό είναι ένα πραγματικό ξεδιψαστικό και δροσίζει την αναπνοή με φυσικό τρόπο Εδώ η μέντα συνδυάζεται με το διακριτικό άρωμα λεμονιού της λουίζας.

DINAPOJA - Πεντάνευρο

Το πεντάνευρο το λογχοειδές, είναι ένα απ' αυτά τα άγρια χόρτα, που όλοι γνωρίζουν, αλλά ελάχιστοι ξέρουν την ονομασία του. Το ότι ανήκει στα πιο χρησιμοποιημένα θεραπευτικά βότανα, οφείλεται στην δραστική του αντιβιοτική δράση, είναι ιδανικό για τον επίμονο βήχα και μαλακώνει τον ερεθισμένο λαιμό.

DINAPOJA - Βασιλικός

Σιρόπι με ήπιο άρωμα βασιλικού και λεμόνι. Ή βάση για ένα καλοκαιρινό απεριτίφ. Ταιριάζει στο ντρέσινγκ σαλάτας, στις μαρινάδες, συνδυάζεται με κατσικίσιο τυρί και στις σάλτσες με ντομάτα. Ο βασιλικός τονώνει τον οργανισμό και είναι εξαιρετικά χωνευτικός, βοηθά σε προβλήματα μνήμης και στην κατάθλιψη, καταπολεμά το άγχος.

DINAPOJA - Ιβίσκος

Τα γοητευτικά, εξωτικά άνθη του ιβίσκου αιχμαλωτίζουν με το έντονο χρώμα και το φρουτώδες άρωμα. Η γεύση του ιβίσκου συνδυάζεται εδώ με δεντρολίβανο. Πίνεται στο ζεστό τσάι τον χειμώνα. Ως επιδόρπιο, συνδυάζεται χρωματικά και γευστικά, με παγωτό κρέμα.

DINAPOJA - Λεβάντα

Το σιρόπι λεβάντα έχει ένα εκπληκτικό λουλουδένιο άρωμα, που θυμίζει άνοιξη και καλοκαίρι. Η λεβάντα βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας, ηρεμεί, χαλαρώνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη μαγειρική στο κρέας, στο ψάρι και στις σάλτσες. Στη ζαχαροπλαστική, αρωματίζει την σαντιγί, το παγωτό και το κέικ.

DINAPOJA - Μύρτο

Γεύση ασυνήθιστη και αρωματική. Έχει βαθύ μοβ χρώμα και προσθέτει γεύση του δάσους σε σαλάτες, σάλτσες και ψητά λαχανικά. Χρησιμοποιείται για το υπέροχο χρώμα του σε γλυκά και σε παγωτά. Εξαιρετικό για μαρινάδες κρέατος. Δοκιμάστε το ως αναψυκτικό ή ως φάρμακο σε ζεστό τσάι. Τα μύρτα ανακουφίζουν από στομαχικά προβλήματα.

DINAPOJA - Σοκολάτα-Τσίλι

Άρωμα κρεμώδες - σοκολατένιο και διακριτικά καυτερό. Χρησιμοποιείται, για να εμπλουτίσει την καυτή σοκολάτα, τον καπουτσίνο, το μιλκσέικ. Τα σοκολατένια γλυκά και τα επιδόρπια φρούτων, αποκτούν μια ελαφριά καυστικότητα με την χρήση της.

DINAPOJA - Εσπεριδοειδή

Η Dinapoja εσπεριδοειδών εξ αιτίας του ερεθιστικού αρώματός της, χρησιμοποιείται πολύπλευρα. Στο χείλος του ποτηριού ενισχύει τη γεύση των κοκτέιλ, σε επιδόρπια, φρουτοσαλάτες, κρέμες, γιαούρτι και σαντιγί. Ακόμα και στην μαγειρική μπορεί να μπει σε σάλτσες, στο κοτόπουλο και στο κρέας.

DINAPOJA - Μύρτο

Εμπλουτισμένη με φρέσκα, άγρια μύρτα, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για το υπέροχο μοβ χρώμα στο χείλος του ποτηριού των κοκτέιλ. Για ένα φρουτένιο και γλυκό σνακ, πασπαλίστε καθαρισμένα κομμάτια φρούτων, με Dinapoja μύρτου.

DINAPOJA - Μέντα

Μια χρονοβόρα χειρονακτική διαδικασία, είναι το μυστικό που κάνει αυτή τη Dinapoja να έχει τόσο έντονο, φυσικό άρωμα μέντας. Χρησιμοποιείται στο τσάι, σε κοκτέιλ και στην δημιουργική ευρωπαϊκή, αλλά και στην ανατολίτικη κουζίνα. Δεν είναι μόνο μια ευχάριστη εμπειρία για τον ουρανίσκο, αλλά και για το μάτι, στο χείλος του ποτηριού.

DINAPOJA - Τριαντάφυλλο

Αποκλειστικά ευωδιαστά τριαντάφυλλα δίνουν στη Dinapoja ένα έντονο άρωμα, η Dinapoja αυτή γίνεται πραγματικό κέντρο προσοχής. Χρήση: στην σαντιγί, πάνω από παγωτά και κρέπες, σε κοκτέιλ ή επιδόρπια, σε γιαούρτι και σε φρέσκο τυρί.