ΚΡΑΣΙ - ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ

Τα κρασιά αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα εκείνων που διατίθενται στο κατάστημα.

Καλιφόρνια:

Wente Vineyards

Μια γκάμα από κρασιά διαφορετικών ποικιλιών συνθέτουν το μοντέρνο στυλ κρασιών του νέου κόσμου φτιαγμένα από τις δημοφιλείς γαλλικές ποικιλίες Syrah, Cabernet Sauvignon και Merlot.

Χιλή:

Montes Alpha Cabernet Sauvignon

Βαθύ ρουμπινί χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων, καπνού και βανίλιας. Μαλακές και στρογγυλές τανίνες. Μακρά επίγευση.

Montes Folly

Παράγεται από την ποικιλία Syrah στις υψηλότερες πλαγιές της κοιλάδας Apalta στη Χιλή. Αποτελεί ένα από τα λαμπρά παραδείγματα των κρασιών του νέου κόσμου. Διαθέτει ρουμπινί χρώμα, αρώματα αποξηραμένων και μαρμελαδοποιημένων φρούτων καθώς και νότες βανίλιας τέλεια ενσωματωμένες. Στο στόμα το κρασί παρουσιάζει μαλακές τανίνες είναι στρογγυλό και ισορροπημένο, εύρωστο με μακρά επίγευση. Παλαιώνει σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια για 18 μήνες ενώ η παραγωγή του παραμένει περιορισμένη.

Montes Purple Angel

Αποτελεί μίγμα των ποικιλιών Carmenere & Petit Verdot σε μικρό ποσοστό. Ιώδες χρώμα, αρώματα σοκολάτας, πούρου και βατόμουρων. Στόμα πλούσιο με ώριμες τανίνες με κομψότητα και φινέτσα. Μακρά επίγευση.

Montes Limited Selection Sauvignon Blanc

Χρώμα κίτρινο με πράσινες ανταύγειες. Αρώματα τροπικών φρούτων, ροδάκινου και ανανά, με νότες εσπεριδοειδών και μεταλλικότητας. Στόμα με φρεσκάδα και μακρά επίγευση.

Montes Alpha Chardonnay

Κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Αρώματα μπανάνας ανανά και εξωτικών φρούτων. Ισορροπημένη η παρουσία του ξύλου χωρίς να καλύπτει τα ποικιλιακά αρώματα.

Montes Merlot

Φρουτώδες αποτέλεσμα, με χαρακτήρα κυρίως κόκκινων φρούτων του δάσους. Διακριτικό ξύλο που αφήνει περισσότερο χώρο στα αρώματα της ποικιλίας. Στόμα με μαλακές τανίνες και ευχάριστη οξύτητα. Μακρά επίγευση.

Vina Almaviva Baron Philippe de Rothschild Almaviva

Παράγεται από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon, Carmenere, Cabernet Franc και Merlot. Ένα κρασί με κομψό και πολύπλοκο χαρακτήρα.

Αργεντινή:

Terrazas de los Andes Afincado

Πάντρεμα των ποικιλιών Cabernet Sauvignon και Malbec. Γεμάτο στόμα με υψηλή πυκνότητα, δομή και ώριμο εκφραστικό φρούτο.

Ν.Ζηλανδία:

Cloudy Bay Sauvignon Blanc

Αρώματα τροπικών φρούτων ανανά και μάνγκο. Από τα πιο εκφραστικά Sauvignon Blanc με ενδιαφέρουσα οξύτητα και μακρά επίγευση.

Dog Point Sauvignon Blanc

Πρασινωπό χρώμα, φρέσκο συμπυκνωμένα αρώματα τροπικών φρούτων, με νότες εσπεριδοειδών και φρούτων του πάθους. Φινετσάτη οξύτητα εξαιρετική δομή και μεταλλικότητα με μακρά και ευχάριστη επίγευση.

Martinborough Vineyards Pinot Noir

Ένα κομψό Pinot Noir με αρώματα μαύρων κερασιών, μαύρης σοκολάτας και μπαχαρικών. Στόμα με βελούδινες τανίνες που δένουν απόλυτα με τη μακρά επίγευση κόκκινων φρούτων.

Ν.Αφρική:

Escapades Sauvignon Blanc

Ένα κρασί από τη Νότια Αφρική με φρουτώδη και φυτικό χαρακτήρα. Ενδιαφέρουσα οξύτητα και μακρά επίγευση.

Γαλλία:

Billaud Simon Chablis

Chardonnay από διαφορετικά αμπελοτόπια του Chablis με φρουτώδη χαρακτήρα και μεταλλικότητα. Στόμα κομψό στρογγυλό με ενδιαφέρουσα οξύτητα και μακρά επίγευση ώριμων φρούτων, βανίλιας και μεταλλικότητας.

Chateau Cambon La Pelouse

Έντονο χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων, εύρωστο με ώριμες τανίνες και μακρά επίγευση.

Domaine Ott Blanc de Blancs

Αναπτυγμένο αρωματικό μπουκέτο πολύπλοκο, με αρώματα κίτρινων φρούτων, μπαχαρικών και άγριων λουλουδιών. Στόμα μαλακό και κομψό.

Chateau d'Esclans Rose

Φρουτώδες πολύπλοκο με καλή δομή και ενδιαφέρουσα φρεσκάδα.

Chateau d'Esclans Whispering Angel

Φρουτώδες με ενδιαφέρουσα οξύτητα και επίγευση.

Domaine Moreau ET fils Chablis 1er Cru Les Vaillons

Ένα Chablis με εξαιρετική οξύτητα, φρεσκάδα και μεταλλικότητα χάρις του ιδιαίτερου terroir.

Ισπανία:

Ramon Bilbao Rioja Reserva

Παράγεται κυρίως από Tempranillo έχει πορφυρό χρώμα. Δεσπόζουν κυρίως αρώματα βιολέτας, φραγκοστάφυλου, κέδρου, δέρματος και μπαχαρικών. Στο στόμα έχει μέτρια δομή με το άρωμα των κόκκινων φρούτων να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μακρά επίγευση.

Ramon Bilbao Rioja Mirto

Παράγεται από την ποικιλία Tempranillo, διαθέτει πορφυρό χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Αρώματα που μας ταξιδεύουν από τα κόκκινα φρούτα, στον καπνιστό χαρακτήρα και στο φρυγανισμένο ψωμί και καταλήγουν στο μοσχοκάρυδο. Στόμα με μαλακή και κομψή δομή. Μακρά επίγευση με νότες φρεσκάδας κόκκινων φρούτων.

Mar de Frades Albarino

Απαλό κίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Αρώματα εσπεριδοειδών και φλούδας μήλου, χαρακτηριστικά της ποικιλίας. Στο στόμα είναι πλούσιο, φρέσκο και φρουτώδες με νότες ευκαλύπτου. Διαθέτει εξαιρετική οξύτητα, πολυπλοκότητα και ισορροπημένη επίγευση.

Cruz de Alba Ribera del Duero

Παράγεται από την ποικιλία Tempranillo έχει πορφυρό χρώμα με αρώματα μαύρων κερασιών, κόκκινων φρούτων, κόκκων καφέ, κέδρου, γραφίτη και αρωματικών φυτών. Στο στόμα διαθέτει μια κομψή δομή με μακρά επίγευση.

Ιταλία:

Castell' in Villa Chianti Classico

Από 100% Sangiovese διαθέτει τα αρώματα τις ποικιλίας και το χαρακτήρα του terroir, ένα κρασί με πικάντικο χαρακτήρα και πυκνότητα.

Santedame Chianti Classico

Παράγεται από Sangiovese είναι μαλακό και ευχάριστο. Φρουτώδης και πικάντικος χαρακτήρας

Langhe Nebbiolo

Βαθύ ρουμπινί χρώμα με αρώματα υπερώριμων φρούτων, γλυκόριζας, δέρματος, σοκολάτας, αποξηραμένου τριαντάφυλλου και γλυκών μπαχαριών. Καλή συμπύκνωση φρούτων στην παλέτα, φίνες τανίνες, μέτριο σώμα και μακρά φρουτώδης επίγευση με άρωμα βατόμουρου.

Ruffino Riserva Ducale Oro

Ένα ειλικρινές κρασί με προσωπικότητα και στυλ που αναγνωρίζονται σε κάθε σοδειά του.